Nakrúcal ju nahú a nevedela o tom! Ako dopadol spor Mischy Bartonovej?

Britsko-americká herečka Mischa Barton uspela v súdnom spore, ktorý sa týkal zverejnenia erotických fotografií a videí s jej bývalým priateľom.

06.06.2017 13:49
Mischa Barton Foto: ,
Herečka Mischa Barton na archívnom zábere.
debata

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informovala jej právna zástupkyňa Lisa Bloom, ktorá zverejnila aj spoločnú fotografiu s klientkou spred budovy losangeleského sú­du.

„Mischa nesúhlasila so zverejnením takýchto fotografií či videí. Všetky tieto materiály mi musia okamžite odovzdať. Jej bývalý priateľ sa k nej už navždy nesmie priblížiť na menej ako 90 metrov,“ uviedla Bloom vo vyhlásení pre americký týždenník People.

Tridsaťjedenročná herečka nedávno prezradila, že sa o snahe zverejniť spomínané materiály dozvedela na ulici a následne vyhľadala právničku, aby situáciu vyriešila. „Niekto za mnou prišiel na ulici a povedal mi, že mi musí niečo prezradiť. Nemohla som tomu uveriť, pretože som ho milovala a nemyslela som si, že sa to môže stať,“ uviedla. „Bol to zločin. Bol to skutočný zločin, nahrať niekoho bez toho, aby o tom vedel,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #problém #expriateľ #Mischa Barton #erotické scény

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...