Drsná bitka matky a dcéry cez médiá! Stále klameš, zúri Ariel Winter

Už roky žije bez svojej mamy a zdá sa, že ich vzťahy sa nepohli smerom k lepšiemu. Herečka Ariel Winter sa najnovšie zaplietla do mediálnej bitky kvôli matkiným výrokom o jej prezentácii.

10.06.2017 00:00
Ariel Winter Foto: ,
Herečka Ariel Winter na archívnom zábere.
debata

Matka hviezdy zo seriálu Moderná rodinka Chrisoula Workman sa nedávno v rozhovore pre magazín In Touch Weekly kriticky vyjadrila na adresu odcudzenej dcéry.

„Potrebuje dospieť. Povedala by som jej, aby sa začala normálne obliekať, aby bola nádhernou ženou, ktorou je. Je mi smutno z toho, že cíti potrebu predvádzať sa a odhaľovať. Nie je to nutné,“ uviedla Workman na margo toho, že jej 19-ročná dcéra sa často verejne prezentuje v odvážnych outfitoch.

„Ariel je bystrá, krásna a talentovaná. Je to legitímna herečka a nepotrebuje to. Je krásna aj oblečená,“ odkázala mama svojej dcére. Odpoveď však už taká pozitívna nebola. „Smutné je, že neustále len klameš. A tiež by ma zaujímalo, prečo si si vybrala hovoriť so mnou len prostredníctvom médií,“ odkázala jej naspäť Winter na svojom Twitteri.

Mladá herečka je na základe súdneho rozhodnutia od roku 2015 nezávislá od svojej mamy a už od roku 2012 mala nad ňou dohľad jej staršia sestra. Dôvodom malo byť, že ju jej mama emocionálne zneužívala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #konflikt #oblečenie #herečka #mama #Ariel Winter

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....