Takáto je Adela nevesta! Krásna a šťastná po boku manžela

A je to tu! Zábery mladomanželov sú na svete. Pozrite sa, ako im to pristane.

10.06.2017 17:15
debata (63)

Biele šaty, príjemná atmosféra, šťastné pohľady do objektívu. Manželský sľub majú Adela Banášová a Viktor Vincze za sebou. Následne sa v sobotu konala svadobná párty s hosťami v kaštieli v Tomášove.

Manželia Adela a Viktor Blahoželáme! #tvmarkiza #svadba #adelabanasova #viktorvincze #wedding #laska #justmarried

A post shared by Televizia Markiza #tvmarkiza (@tvmarkizaofficial) on

Mladomanželom zablahoželal aj prostredníctvom Instagramu moderátor a dlhoročný kamarát nevesty, Matej Sajfa Cifra, pričom zverejnil aj ich spoločnú fotografiu z Tomášova. Je to takmer rok, čo medzi Adelou a Viktorom preskočila prvá iskra a stalo sa tak práve na svadbe Sajfu s Veronikou Ostrihoňovou.

Do kaštieľa v Tomášove začali po tretej hodine prichádzať pozvaní hostia. Vítal ich moderátor Vikto Vincze. Medzi pozvanými sa objavili aj známe tváre z obrazovky, kolegovia Banášovej a Vinczeho – reportérka Danica Kleinová, Ján Tribula, Henrich Krejča, Daniel Dangl s manželkou Beatou, Peter Núňez a mnohí ďalší. Nechýbali ani rodičia zaľúbencov či rodinní príslušníci.

Vikto Vincze pred kaštieľom v Tomášove vítal... Foto: Profimedia
Vikto Vincze Vikto Vincze pred kaštieľom v Tomášove vítal pred štvrtou hodinou poobede hostí.

A hoci snúbenci si zrejme povedali „áno“ už v piatok, čo naznačuje fotografia zverejnená ich kamarátom, Brunom Ciberejom na Instagrame, asi stovka pozvaných hostí sa v kaštieli v Tomášove zrejme dočkala obradu číslo dva pod holým nebom.

#9.6.2017

A post shared by Branislav Bruno Ciberej (@brucibe) on

Pred vyše rokom sa Adele Banášovej rozpadol dlhoročný vzťah s tanečníkom Petrom Modrovským. O vzťahu moderátorky a o desať rokov mladšieho Vinczeho sa začalo šepkať koncom leta, keď sa spolu objavili na svadbe Mateja Sajfu Cifru s Veronikou Ostrihoňovou. O pár mesiacov si už 26-ročný reportér a moderátor kľakol počas živého vysielania Telerána na Markíze pred Banášovú na kolená a presne na sviatok svätého Valentína ju požiadal o ruku. Svoju lásku tak spečatili päť mesiacov od zásnub v kaštieli v Tomášove.

© Autorské práva vyhradené

63 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Adela Banášová #Viktor Vincze

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...