Pippa na svadbe v Štokholme! Jej pohľad na manžela hovorí za všetko

Pippa Middleton (33) a James Matthews (41) si celé dva týždne užívali výlučne spoločnosť jeden druhého počas ich medových týždňov.

12.06.2017 00:00
debata

Prvú časť mladomanželskej dovolenky prežili na čarokrásnom ostrove Tetiaroa vo Francúzskej Polynézii, odkiaľ ich kroky smerovali do austrálskeho Sydney. Tam sa mladomanželia zdržali len pár hodín, aby odleteli do Európy, konktréte do Škótska.

Pippa Middleton (33) a James Matthews (41) na... Foto: Profimedia
Pippa Middleton, James Matthews Pippa Middleton (33) a James Matthews (41) na svadbe v Štokholme ako hostia.

Aktuálne však majú šťastní mladomanželia po svadobnej ceste. Ale so svadbami neskončili. Zamierili do Štokholmu, kde sa zúčastnili svadby Jönsa Bartholdsona a Anny Ridderstadovej. Išlo o prominentnú švédsku svadbu, na ktorej sa zúčastnilo okolo 190 hostí. Pippu okrem manžela sprevádzal aj jej brat James.

Pippa po boku manžela doslova žiarila šťastím. Čo sa výberu šiat týka, zvolila dlhé šaty značky Erdem, ktorých cena je 2700 libier. Decentné šaty boli vhodnou voľbou na danú príležitosť, mladšia sestra vojvodkyne Kate sa evidentne nesnažila na seba pútať pozornosť.Zaľúbené pohľady smerom k manželovi sa však nedali prehliadnuť. Opojenie z medových týždňov tak, zdá sa, stále trvá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pippa Middleton #Štokholm

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....