Bella Thorne o Kardashianovej ex: Pije ako dúha, takto žiť nechcem!

Nová celebritná láska sa nekoná? Herečka Bella Thorne, ktorú mnohí spájali s plejbojom Scottom Disickom, prezradila detaily o ich spoločnom pobyte v Cannes.

15.06.2017 00:00
Herečka a speváčka Bella Thorne. Foto: ,
Herečka a speváčka Bella Thorne na archívnom zábere.
debata

V čase konania známeho filmového festivalu sa expartner Khourtney Kardashianovej a 19-ročná Thorne ocitli spolu v luxusnej prenajatej vile. Zábery paparazzov ukazovali ich vzájomnú náklonnosť, na jednej fotke dokonca Disick chytá mladučkú hviezdu za prsia. Thorne však pre magazín Complex vysvetlila, ako sa veci majú.

„Scott je fakt milý chlap, očarujúci, sladký,“ vyhlásila devätnástka. „Ale pije fakt veľa a ja nepijem vôbec,“ pokračovala. „Tak sa to aj skončilo. Musela som odísť. Strávili sme v Cannes asi deň a pol, kým som si povedala, že musím objednať letenku a odísť. Strašne rada chodím von a zabávam, fakt rada tancujem, ale žúrovať takým šialeným spôsobom, to nie som ja. Bolo to na mňa priveľa. Povedala som si, že takto svoj život žiť nechcem,“ vysvetlila Bella Thorne, ktorú pred pár dňami zachytili paparazzovia na ceste z nočného klubu v Los Angeles.

Zaujala okamžite – mala totiž na sebe priehľadný top, pod ktorým bolo jasne vidieť odhalené poprsie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #párty #Bella Thorne #Scott Disick

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...