Svadba krásnej ryšavky. Pokazili jej ju helikoptéry s paparazzmi

Byť hviezdou nie je vždy výhoda. Najmä, ak na vás poľujú reportéri, ktorí túžia po unikátnom zábere. Počas víkendu to zažila aj Jessica Chastain.

14.06.2017 16:51
Jessica Chastain Foto: ,
Herečka Jessica Chastain na archívnom zábere.
debata

Hollywoodska hviezda sa pred pár dňami vydala za svojho dlhoročného priateľa Gian Lucu Passi de Preposulo. Obrad, ktorý sa konal v súkromí, však údajne narušili paparazzovia. „Ďakujem vám všetkým za milé odkazy a komentáre k mojej svadbe. Bol to nádherný deň,“ napísala na Twitteri herečka.

„Mám vás všetkých rada a chcem vás poprosiť, aby ste nezdieľali fotografie z mojej svadby, ktoré urobili paparazzovia. Helikoptéry porušili hranice bezletovej zóny a počas obradu vznikli všetky tie fotografie,“ napísala Chastain.

„Vždy, keď ich vidím, spomeniem si na tú necitlivosť daného momentu. Sľubujem, že sa s vami podelím o svadobné fotografie v blízkej budúcnosti, ale radšej by som uprednostnila zdieľanie fotografií, ktoré oslavujú lásku, nie vpád do niečieho súkromia,“ komentovala ešte hviezda.

Zároveň odkázala, že niekoľko týždňov bude mimo sociálnych médií. Dôvodom je pravdepodobne svadobná cesta, na ktorú by sa mala vydať so svojím čerstvým manželom – bohatým podnikateľom z oblasti módneho priemyslu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jessica Chastain #helikoptéra

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...