Cher o dcére, ktorá zmenila pohlavie: Zabúdam na mužský rod

Americká speváčka a herečka Cher vôbec nerozumela dôvodom, ktoré jej dcéru Chastity viedli k zmene pohlavia. Stále sa jej však nedarí hovoriť o synovi Chaz Bonovi, ktorý sa z Chastity po operácii stal, v mužskom rode.

04.11.2010 10:00
Cher Foto:
Speváčka Cher
debata

Priznala to v rozhovore pre decembrové vydanie magazínu Vanity Fair, z ktorého citoval server Access Hollywood. V novom interview prešpikovanom miestami poriadne ostrými výrazmi Cher uviedla, že Chaz zvláda všetko lepšie ako by to dokázala ona, keby to bolo naopak. „Keby som sa zajtra prebudila v chlapčenskom tele, tak by som kopala, jačala a plakala… pretože nedokážem vnímať inak než ako to, čo som – dievča. Nevzala by som to tak dobre ako Chaz,“ vyhlásila Cher. „Nedokážem si to predstaviť,“ dodala.

Cher, ktorá sa tento rok objaví v novom filmovom muzikáli Burlesque, priznáva, že občas o Chazovi hovorí v zlom rode, ale jej potomok z toho nerobí žiadnu vedu. „Je to skrátka múdre dievča – chlapec! Toto je presne to, keď mám problém. Mám posr…né zámená,“ vyhlásila Cher. „Zabúdam, že jej mám hovoriť on. Ale ona to berie s nadhľadom, je veľmi v pohode.“

V dlhom rozhovore Cher tiež hovorila o politike a veľmi ostré slová mala napríklad na bývalú kandidátku na post viceprezidentky Sarah Palinovú. „Začala som tým byť taká posadnutá, že mi to ovplyvňovalo život. Prišla Palinová a ja som si pomyslela: ‚Do čerta, to je koniec.‘ Pretože hlúpa ženská je hlúpa ženská,“ vyhlásila.

Ešte drsnejšie slová zvolila na adresu arizonskej guvernérky Jan Brewerovej. „Tá je ešte horšia ako Palinová, ak je to vôbec možné,“ povedala. „Má pod kontrolou záležitosti celého štátu a ja by som jej nezverila ani diaľkový ovládač,“ dodala.

Speváčka Cher na udeľovaní cien Grammy.
Speváčka Cher v slávnom priehľadnom kostýme, v...
+4Spevácke a momentálne aj herecké kolegyne Cher...
debata chyba

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....