Neskutočná Adele! Hviezda prišla na miesto požiaru a chlácholila ľudí

Desivý požiar, ktorý sa v noci z utorka na stredu udial v Londýne v budove Greenfell Tower, si vyžiadal niekoľko obetí a desiatky zranení. Svetové médiá však prekvapila aj iná vec - prítomnosť hudobnej hviezdy Adele.

15.06.2017 10:07
debata
Speváčka Adele na zábere neďaleko Grenfell... Foto: Reuters, SOCIAL MEDIA
Adele Speváčka Adele na zábere neďaleko Grenfell Tower, kam prišla utešiť obete požiaru, ktorý si vyžiadal 12 obetí a desiatky zranených.

Britská speváčka a rodáčka z Tottenhamu sa necelých 24 hodín po vypuknutí požiaru objavila neďaleko miesta tragédie, aby podporila a povedala pár slov miestnym obyvateľom. Hviezda o tom vôbec neinformovala na niektorom zo svojich oficiálnych profilov a jej prítomnosť potvrdili len snímky domácich, ktorí ju spoznali a snažili sa ju zachytiť objektívmi mobilov.

„Adele sa objavili pr Greenfell Tower, aby ponúkla svoju podporu každému, koho zasiahla táto hrozivá tragédia,“ cituje Telegraph.co.uk jedného z fanúšikov, ktorý prítomnosť hviezdy zaznamenal.

„Fakt, že Adele prišla ku Grenfell Tower a nepovedala predtým ani slovo, len dokazuje aká je nesmierne úprimná. Adele je anjel, zaslúži si nebo,“ netajil svoje nadšenie ďalší z fanúšikov. Speváčka sa údajne zúčastnila aj na zádušnej omši, ktorá sa konala pár hodín po vypuknutí požiaru vo výškovej budove. Spoločnosť jej mal robiť manžel Simon Konecki.

Speváčka Adele na zábere neďaleko Grenfell... Foto: Reuters, SOCIAL MEDIA
Adele Speváčka Adele na zábere neďaleko Grenfell Tower, kam prišla utešiť obete požiaru, ktorý si vyžiadal 12 obetí a desiatky zranených.

Okrem speváčky Adele však aj mnohé ďalšie britské osobnosti vyjadrili spolupatričnosť, či sa dokonca zapojili do pomoci obetiam požiaru. Šéfkuchár Jamie Oliver ponúkol postihnutým tragédiou jedlo a pitie zdarma. Jeremy Clarkson zase vyzval na darovanie oblečenia a ďalších vecí, o ktoré obyvatelia budovy pre sociálne slabšie rodiny prišli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #obete #Londýn #fanúšikovia #požiar #Adele #podpora

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...