Nevolajte ma modelka z Instagramu, uráža ma to, tvrdí Baldwin

Radia ju do generácie modeliek z Instagramu - krások, ktorým kariéru naštartovala práve mikroblogovacia sieť. Hailey Baldwin sa tomuto označeniu bráni.

17.06.2017 00:00
debata
Topmodelka Hailey Baldwin na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Hailey Baldwin Topmodelka Hailey Baldwin na prehliadke značky Moschino v Los Angeles.

„Nie je to fér, pretože si idem zodrať zadok, aby som bola tam, kde som a dokázala, že toto je to, čo túžim robiť,“ vyhlásila v rozhovore pre britskú verziu magazínu Elle. „Túžim byť modelkou. Nechcem byť nejakou Insta modelkou, ani ňou nie som. Nemyslím si, že by som sa dostala niekam, ak by vo mne ľudia nevideli niečo viac. A všetky moje fotografie z modelingovej práce zverejňujem na Instagrame, pretože sa chcem o ne podeliť. Nerobím to kvôli tomu, aby mi platili, že niečo propagujem na Instagrame,“ pokračovala v rozhovore dcéra herca Stephena Baldwina.

„Samozrejme, občas dostaneme zaplatené za to, že urobíme niečo na Instagrame alebo Twitteri, ale existuje určitá hranica, kedy dievča volať, že je Insta modelkou. Nenazývajte ma tak, pretože ma to zraňuje,“ doplnila ešte dvadsaťročná Baldwin, ktorú médiá riešia aj v súvislosti s otvorenou podporou jej otca Stephena americkému prezidentovi Donaldovi Trumpovi.

Na margo toho uviedla Hailey, že má vlastné a úplne odlišné politické názory ako jej rodina. „Od môjho otca sa líšim takmer vo všetkom, špeciálne v politických názoroch,“ vyhlásila. „Na konci dňa je to moja rodina a milujem ich nadovšetko, ale nič to pre mňa nemení. Na politiku som vždy mala vlastný názor,“ uzavrela príťažlivá plavovláska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #modelka #urážka #Hailey Baldwin

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....