Goldie Hawn: Bolo mi fajn, keď som nemusela chodiť do práce

Skvelá komédia Klub odložených žien vznikla v roku 1996. Trojicu hlavných predstaviteliek si zahrali herečky Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton.

17.06.2017 00:00
Amy Schumer Foto: ,
Goldie Hawn (vľavo) a Amy Schumer na premiére komédie Dámska jazda v Los Angeles.
debata

Film o pomste opustených manželiek si diváci zamilovali. A v dobe nakrúcania pokračovaní úspešných snímok sa fanúšikovia pýtajú: bude pokračovanie?

Goldie Hawn (71) pre agentúru spot on news povedala: „Pokračovanie so mnou, Bette Midlera Diane Keaton nebude. Spoločnosť Netflix kúpila scenár pokračovania, ale pravdu povediac, nebol veľmi dobrý. A ak nie je možné produkovať film, ktorý bude zábavnejší ako prvý diel, mal by dať človek od toho ruky preč,“ povedala Goldie Hawn.

Aktuálne je v kinách komédia Dámska jazda, v ktorom si herečka zahrala po niekoľkoročnej odmlke. Jej filmovou dcérou je komička Amy Schumer. „Som z nej nadšená. Vždy ma dokázala rozosmiať,“ povedala o nakrúcaní snímky. Ako Hawn dodala, štúdio dostalo zabrať, než ju k spolupráci prehovorilo. „Pravdu povediac, bola som celkom spokojná, keď som sa nemusela každý deň náhliť do práce. Ale štúdio si dalo na mojom prehováraní záležať, napokon som súhlasila.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dámska jazda #Goldie Hawn

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...