Pobúrená Rossum: Režisér ma chcel vidieť vyzlečenú aj bez nahoty vo filme!

Filmový priemysel v Hollywoode nie je svet, v ktorom to majú herci ľahké. Dokonca ani tí známejší. Herečka Emmy Rossum vie o tom svoje.

16.06.2017 16:34
Emmy Rossum Foto: ,
Herečka Emmy Rossum na archívnom zábere.
debata

Hrdinka seriálu Shameless či katastrofického filmu Deň po sa priznala v nedávnom rozhovore, že ju poriadne pobúrila príhoda, ktorá sa jej približne pred rokom stala. „Zavolal mi môj agent so slovami, že mu je to veľmi trápne, ale že sa ide nakrúcať veľký film a jednu z úloh chcú ponúknuť mne. Podmienkou však je, že ma režisér uvidí v bikinách. To jediné musím spraviť, nie je tam žiaden kasting,“ opísala situáciu herečka.

„Skrátka chcel vedieť, či som náhodou nepribrala. To bola jediná vec, ktorá ho zaujímala,“ prezradila Emmy Rossum pre portál The Hollywood Reporter. Priznala sa, že zvažovala, či to spraviť a nechala si poslať scenár k pripravovanému filmu. „Nebola v ňom jediná scéna v bikinách, jediná scéna, kde by som bola nahá,“ vysvetlila.

Keď sa s tým obrátila na režiséra, dočkala sa údajne fakt čudnej odpovede. „Zbožňujeme vašu prácu, ale chceme vedieť, či ešte máte pevný zadok,“ parafrázovala celú situáciu herečka, ktorá vraj vtedy nemenovanému americkému tvorcovi vynadala a následne zložila telefón.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #nahota #pobúrenie #Emmy Rossum

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...