Beyoncé porodila dvojičky, žiadne ďalšie detaily známe nie sú

O ich príchode na svet sa špekulovalo už pred pár dňami. Deti speváčky Beyoncé napokon prišli na svet pravdepodobne počas tohto víkendu.

18.06.2017 08:49
Beyonce Foto: ,
Speváčka Beyonce na archívnom zábere s manželom Jay-Z a dcérkou Blue Ivy.
debata

Americký magazín People oficiálne potvrdil, že hudobná diva priviedla na svet dvojičky. Žiadne bližšie detaily však známe nie sú. Nevie sa, aké je pohlavie detí a rodičia, Beyoncé a raper Jay-Z zatiaľ oficiálne nekomunikovali ani mená detí.

Speváčka, ktorá má na konte niekoľko cien Grammy, oznámila svoje tehotenstvo vo februári tohto roka. Na Instagrame vtedy zverejnila svoju fotografiu s bruškom a potvrdila, že rodina sa rozšíri rovno o dvoch nových členov.

V tehotenstve stihla ešte vystúpenie na cenách Grammy, ale zrušiť musela šou na festivale Coachella, ktorý sa koná v Kalifornii.

Posledné dni nebolo o Beyoncé počuť a neobjavovala sa ani na verejnosti. Aj preto sa množili dohady o tom, že deti sú už na svete. Niektoré médiá špekulovali, že ich hviezda porodila v deň narodenín amerického prezidenta Donalda Trumpa – teda v stredu 14. júna. Zdroje z jej okolia to však popreli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #pôrod #dieťa #People #dvojičky

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...