Do dlaní skrýva svoju nahotu - tak krásna Bellucci láka na knihu fotografií

Herečku Monicu Bellucci zvečnili svojimi objektívmi slávni fotografi ako Helmut Newton či Peter Lindbergh. V sobotu hviezda uviedla dokonca celú knihu svojich portrétov a záberov.

07.11.2010 13:00
Monica Bellucci Foto:
Herečka Monica Bellucci predstavila knihu fotografií, na ktorých pózuje. Obálku tvorí odvážny záber, na ktorom 46-ročná hviezda pózuje len v koženej podprsenke a zakrýva si intímne partie.
debata

Štyridsaťšesťročná talianska kráska už pred pár týždňami pózovala s dcérkou na titulnej strane magazínu Vanity Fair, aby spropagovala nové knižné dielo ešte pred vydaním – tentoraz však svetu už odhalila kompletnú podobu knihy. A veru – hneď obal zaujme nejedného fanúšika očarujúcej talianskej divy.

Bellucciová totiž na titulnej strane pózuje oblečená len v koženej podprsenke. Intímne partie si zakrýva len dlaňami a predvádza svoju famózne ženské krivky. „Byť fotená znamená dozvedieť sa o sebe veľa. A ja túžim o sebe vedieť čo najviac – či už z dobrej alebo z tej zlej stránky,“ uviedla v rozhovore pre Vanity Fair hviezda.

Herečka Monica Bellucci pózuje vedľa odvážnej... Foto: Reuters
Monica Bellucci Herečka Monica Bellucci pózuje vedľa odvážnej obálky knihy jej fotografií.

Nuž, titulná strana naznačuje, že na tejto matke dvoch detí, ktorá zažiarila vo filme Malena, sa hádam zlé nájsť ani nedá. Hoci s minimálnym mejkapom, ale na fotografii vyzerá úžasne. A podobný je vraj aj zvyšok zbierky. Okrem Newtona a Lindbergha kniha prináša aj zábery od Ellen von Unwerthovej.

Herečka Monica Bellucci predstavila knihu...
Herečka Monica Bellucci predstavila knihu...
Herečka Monica Bellucci predstavila knihu...
debata chyba

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...