Kokaín, heroín aj extáza! V krvi princeznej Leiy po smrti našli všetko

Americká herečka Carrie Fisher mala v čase smrti v tele pozostatky kokaínu a iných drog.

20.06.2017 09:56
Carrie Fisher Foto: ,
Herečka Carrie Fisher na archívnom zábere.
debata

Vyplýva to z pondelkovej správy úradu koronera losangeleského okresu, ktorý však nevedel určiť, aký vplyv mali drogy na jej úmrtie.

Podľa správy si Fisher dala kokaín tri dni pred 23. decembrom, kedy letela z Londýna do Los Angeles a počas cesty dostala silný infarkt, ktorý bol príčinou jej úmrtia o štyri dni neskôr. Vyšetrovatelia našli v tele herečky, ktorá sa dožila 60 rokov, aj pozostatky heroínu, opiátov vrátane morfia, a extázy, ale nevedeli určiť, kedy ich rodáčka z Beverly Hills požila.

Úrad koronera už v piatok zverejnil správu, v ktorej informoval, že k jej úmrtiu prispelo viacero faktorov vrátane spánkového apnoe, pri ktorom dochádza k dočasnému prerušeniu dýchania. Medzi ďalšie faktory zaradil aj tukové tkanivo v stenách ciev či príznaky užívania rôznych liekov. Herečkin brat Todd Fisher pre agentúru Associated Press už skôr uviedol, že jeho sestra užívala lieky, ktoré jej lekári predpísali na psychické problémy.

Fisher, ktorú preslávilo účinkovanie v sérii Hviezdne vojny, kde sa predstavila ako princezná Leia Organa, dlhodobo bojovala s psychickými problémami aj závislosťou na drogách.

debata chyba
Viac na túto tému: #krv #drogy #kokaín #správa #heroín #Carrie Fisher #koroner

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...