Adele prišla poďakovať hasičom! Takú návštevu nikto nečakal - FOTO!

Najprv sa nečakane objavila na mieste požiaru, aby upokojovala obyvateľov štvrte a o pár dní na to sa speváčka Adele vybrala poďakovať hasičom, ktorí bojovoli proti požiaru pri Greenfell Tower v Londýne.

21.06.2017 10:22
Speváčka Adele Foto: ,
Speváčka Adele pózuje s hasičmi na Chelsea Fire Station. Hviezda poctila záchranárov nečakanou návštevou, aby sa im poďakovala za pomoc pri hasení požiaru Greenfell Tower v Londýne.
debata

Najprv sa nečakane objavila na mieste požiaru, aby upokojovala obyvateľov štvrte a o pár dní na to sa speváčka Adele vybrala poďakovať hasičom, ktorí bojovali proti požiaru pri Greenfell Tower v Londýne.

Britská hviezda a niekoľkonásobná držiteľka cien Grammy zavítala na požiarnu stanicu Chelsea Fire Station v pondelok a neprišla vraj s prázdnymi rukami. „Zaklopala na okno a zakričala, že má pre nás nejaké koláče,“ opísal reportérom situáciu manažér stanice Ben King. „Otvorili sme jej dvere, pozdravila nás, dala si dolu okuliare a povedala: ‚Zdravím, ja som Adele‘,“ pokračoval v opise King.

Speváčka Adele pózuje s hasičmi na Chelsea Fire... Foto: Reuters, HANDOUT
Speváčka Adele Speváčka Adele pózuje s hasičmi na Chelsea Fire Station. Hviezda poctila záchranárov nečakanou návštevou, aby sa im poďakovala za pomoc pri hasení požiaru Greenfell Tower v Londýne.

Speváčka pobudla s hasičmi a s každým vraj prehodila pár slov. Dala si s nimi šálku čaju a nechala ich ochutnať koláče, ktoré priniesla. Následne si s nimi urobila pár fotografií, ktoré zverejnili samotní záchranári. Ona žiadneho fotografa so sebou nemala. King zábery zverejnil na Instagrame, ale poskytol ich aj tlačovým agentúram.

Britské média chvália spevácku hviezdu za prístup, ktorý prejavila hneď v prvý deň po tragickom požiari v Londýne, pri ktorom zahynulo bezmála 80 osôb. Už na druhý deň po požiari prišla s manželom Simonom Koneckim vyjadriť podporu a zúčastnila sa aj na zádušnej omši.

Speváčka Adele pózuje s hasičmi na Chelsea Fire... Foto: Reuters, HANDOUT
Speváčka Adele pózuje s hasičmi na Chelsea Fire Station Speváčka Adele pózuje s hasičmi na Chelsea Fire Station. Hviezda poctila záchranárov nečakanou návštevou, aby sa im poďakovala za pomoc pri hasení požiaru Greenfell Tower v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adele #požiarnici #poďakovanie #spontánnosť #vďaka

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...