Dlho sama nezostala! Krásna Scarlett randí s mužom o 19 rokov starším

Asi vás neprekvapí, že žena ako Scarlett Johnasson dlho sama neostane. Jej nový objekt túžby však predsa len prekvapí. Najmä jeho pozícia a povolanie.

21.06.2017 15:00
Herečka Scarlett Johansson. Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson.
debata

Tridsaťdvaročná hviezda sa totiž objavila v uliciach New Yorku v spoločnosti o bezmála dvadsať rokov staršieho muža. Dvojica sa držala za ruky a vyzerala ako zohraný párik. Päťdesiatjedenročný prešedivelý fešák je Kevin Yorn a je to renomovaný právnik. Čo je však asi najhumornejšie, je to aj osobný právnik Johanssonovej.

Blondínka, ktorá sa tento rok objavila v kinách v snímke Ghost in the shell a už čoskoro bude zabávať v komédii Divoká dámska jazda, sa momentálne rozvádza s francúzskym novinárom Romainom Dauriacom. Nie je jasné, či ju Yorn zastupuje aj v rozvodovom procese, ale má na starosti údajne financie a autorské práva herečky.

O sexy herečke, ktorá má na konte okrem filmových cien aj niekoľko titulov od magazínov či čitateľov, sa písalo aj nedávno v súvislosti s novým mužom. Malo ísť o herca a komika Colina Josta z programu Saturday Night Live. Dvojica však spolu bola údajne len na jednej večeri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #nový muž

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...