Chcem ešte dieťa, priznáva 53-ročná Monika z Priateľov

Herečka Courteney Cox zároveň priznáva, že s plastickými chirurgami skončila. Zostáva prirodzená.

23.06.2017 10:20
64th Annual BMI Pop Awards - Arrivals Foto: ,
Courteney Cox a Johnny McDaid.
debata

13. júna 2004 priviedla herečka Courteney Cox na svet svoju dcéru Coco, ktorej otcom je herec David Arquette. Pár sa v roku 2013 rozišiel, Arquette sa medzičasom znova oženil a stal sa opäť otcom. Jeho manželka mu porodila syna Charlieho (3).

Po ďalšom dieťati však túži aj niekdajšia predstaviteľka Moniky zo seriálu Priatelia. Aj napriek veku – 15. júna oslávila 53. narodeniny, nestráca nádej. „Veľmi by som chcela. Ja viem, je to šialené, ale túžim po tom,“ povedala herečka v rozhovore pre magazín „New Beauty“. Svoju rolu pri jej túžbe bezpochyby zohráva aj jej partner, 40-ročný muzikant Johnny McDaid. Zároveň pripúšťa aj možnosť, že využije vajíčka inej ženy.

Nielen o materských túžbach sa herečka rozhovorila pre spomnaný magazín. Ako prezradila, roky podliehala prísnemu diktátu Hollywoodu, čo sa mladého vzhľadu týka. Aj preto podstupovala rôzne omladzovacie kúry, vďaka ktorým sa jej tvár menila na masku. S tým je však koniec. „Som taká prirodzená, aké len môžem byť. A cítim sa výborne, pretože opäť vyzerám ako ja,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Courteney Cox

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...