Hrozivá smrť mladej fitness blogerky! 'Zabila ju šľahačka'!

Incident s tragickým vyústením na konci ktorého bola smrť. To sa stalo v domácnosti známej fitness blogerky Rebeccy Burgerovej, len 33-ročnej hviezdy Facebooku a Instagramu.

23.06.2017 13:48
debata

Francúzska modelka a výživová poradkyňa utrpela v nedeľu 18. júna zranenie, ktoré spôsobil výbuch poškodenej fľaše na šľahačku. Burgerovú zasiahli fatálne do hrude úlomky z vybuchnutej sifónovej bombičky. Následkom tohto zranenia údajne utrpela populárna blogerka aj srdcový infarkt. Hoci sa privolaným záchranárom podarilo oživiť ju, na druhý deň v nemocnici skonala.

Pozostalá rodina následne informovala o smrti Burgerovej na Facebooku, kde ju sledovalo vyše 50-tisíc fanúšikov. Podobne spravili aj zástupcovia značky Woman's Best, ktorá sa orientuje na zdravý životný štýl a ktorá s Burgerovou spolupracovala ako s jednou zo svojich ambasádoriek.

Rodina tiež zverejnila zábery na nádobu, ktorá sa využíva stále aj v mnohých domácnostiach a ktorá pod tlakom vytláča šľahačku. Novinári zistili, že rovnaký výrobok spôsobil vo Francúzsku zranenia ďalším dvom ľuďom. Výrobca Air'd Time plánuje celý náklad stiahnuť z trhu. Nie je jasné, či rodina nebude žalovať výrobcu sifónových nádob na šľahačku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #nehoda #fitness #blogerka #Rebecca Burger #sifón #šľahačka

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...