Skvelé správy! Shannen Doherty sa chváli vlasmi, rakovina je preč!

Náročné chvíle, ktoré trvali dlhé mesiace, prežila herečka Shannen Doherty v súvislosti s jej rakovinou diagnózou. Zdá sa však, že všetko sa na dobré obrátilo.

24.06.2017 09:30
debata

I think my husband and I are morphing into each other..... #twins #curlyhairdontcare #tulum @kurtiswarienko

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando),

Bývalá hviezda seriálu Beverly Hills 902 10 ukončila pred pár mesiacmi intenzívnu liečbu, ktorej súčasťou bola chemoterapia aj ožarovanie, aby sa vysporiadala s rakovinou prsníka. Na svoj Instagram, kde sa pravidelne delila aj o momentky z náročného obdobia, však tentoraz pribudol záber spokojnej a šťastnej brunetky.

„Máme podobné účesy. Vyzerá to tak, že ja a môj manžel morfujeme jeden do druhého,“ zavtipkovala si na margo záberu, na ktorom pózuje so svojím kučeravým vlasatým manželom Kurtom. Ona sama už má na hlave kratšie zvlnené pramene. Vlasy jej začali konečne rásť po tom, ako skončila s liečbou.

Doherty oznámila diagnózu rakoviny prvýkrát v roku 2015. Odvtedy jej choroba najprv ustúpila, ale potom sa vrátila znovu a v ešte väčšej sile. Hviezda priznala, že nasledujúcich päť rokov bude náročných. Práve v tomto období sú najčastejšie návraty choroby späť do tela a všetci pacienti sú v tomto období monitorovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #rakovina #liečba #Instagram #Shannen Doherty #ústup

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...