Tínedžeri útočia na Susan Boyleovú! Je to hrôza, tvrdia jej susedia

Skutočne nepríjemným incidentom v poslednom čase čelila víťazka súťaže Británia má talent - speváčka Susan Boyle. Ako píše denník Daily Mirror, viackrát na ňu zaútočili skupinky tínedžerov.

27.06.2017 00:00
Speváčka Susan Boyle. Foto: ,
Speváčka Susan Boyle.
debata (2)

Médium sa odvoláva na očitých svedkov, ktorí údajne viackrát videli, ako sa skupinka zlomyseľných mladých ľudí, prevažne chlapcov, vysmieva Boyleovej v jej rodnom meste West Lothian v Škótsku.

Jedným z útokov údajne bolo, že chlapci hádzali kamene a kričali vulgárne výrazy za autobusom, do ktorého Boyle nastúpila. Neskôr sa vraj tiež stalo, že speváčka kráčala po ulici a skupinka sa vybrala za ňou. Jeden z chlapcov mal zapáliť papier a hodiť ho priamo do tváre 56-ročnej Boyleovej.

Problém v prípade známej hviezdy je ten, že trpí Aspergerovým syndrómom, čo je istá porucha formy autizmu. Nie je preto vždy schopná adekvátne reagovať, alebo sa brániť. Často sa uzavrie do seba a mlčky len čelí tomu, čo sa okolo nej deje.

Hoci susedia údajne bránia zrelú dámu, keď sa ocitnú v situácii, tiež majú zo skupinky tínedžerov strach. Daily Mirror tvrdí, že speváčkin agent už k spomenutým incidentom privolal políciu a požiadal o zvýšenie ochrany svojej klientky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #útok #konflikt #Susan Boyle #tínedžeri

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...