Barbara Becker má o 18 rokov mladšieho partnera: Plánuje s ním dieťa?

Niekdajšia manželka tenisovej legendy, Borisa Beckera, hovorí o svadbe aj o potomkovi.

27.06.2017 08:40
Lenny Kravitz a  Barbara Becker Foto:
Lenny Kravitz a Barbara Becker na archívnej snímke.
debata

V januári potvrdila niekdajšia manželka tenisovej legendy Borisa Beckera, Barbara, vzťah s argentínskym obchodníkom Juanom Lopezom Salaberrym. So sympatickým mladíkom, ktorý je od Beckerovej o osemnásť rokov mladší, sa začala stretávať v novembri minulého roka. A hoci je šťastne zamilovaná, na otázku nemeckého magazínu Bunte, či by si ešte priala s novým mužom dieťa, odvetila: „Mohla by som teraz povedať, že by som si ešte želala bábätko,“ povedala sympatická päťdesiatnička. „Ale pravdou je, že už mám všetko – moje deti, rodinu, priateľov, zdravie… Vo svojom živote som prežila naozaj veľa a podarilo sa mi uskutočniť niekoľko pekných vecí. To sú momenty, ktoré si cením.“

A či rozmýšľa o ďalšej svadbe? Aj na to našla odpoveď: „Nič neplánujem s veľkým predstihom. Vždy som taká bola. Som skôr človek, ktorý žije pre okamih,“ dodala.

Barbara Becker je dvojnásobnou mamou, s niekdajším manželom, Borisom Beckerom, má dvoch synov, Noaha (23) a Eliasa (17). V rokoch 1993 – 2001 bola manželkou slávneho tenistu. Od roku 2009 do roku 2011 bola vydatá za umelca Arneho Quinzea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #svadba #Barbara Becker

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...