Tragédia u známeho herca. Zhorel mu dom, evakuovali 250 ľudí

Americkému hercovi Johnnymu Galeckému zhorel dom v kalifornskom okrese San Luis Obispo vzdialenom viac ako 300 kilometrov od Los Angeles. Informáciu potvrdil magazínu People jeho hovorca.

28.06.2017 11:15
Herec Johnny Galecki na archívnom zábere. Foto: ,
Herec Johnny Galecki na archívnom zábere.
debata

Ranč ako aj ďalší majetok 42-ročného rodáka z belgického Bree v pondelok zachvátil požiar, ktorý pri meste Santa Margarita vyčíňa na pozemkoch o rozlohe 607 hektárov. Podľa miestnej televízie KSBY hasiči už zabránili šíreniu 60 percent požiaru.

Galecki sa v čase požiaru na ranči nenachádzal a ešte ho nemal možnosť navštíviť, lebo zásahové jednotky uzavreli cesty a nikoho tam nepúšťajú. Okrem toho z postihnutej oblasti evakuovali približne 250 ľudí.

„Súcitím so všetkými v oblasti, ktorí tiež počas tohto strašného ohňa utrpeli stratu. Je to hrozba, s ktorou žijeme neustále, možno sa to niekomu zdá bláznivé, ale robíme to preto, lebo žiť tu v tejto krásnej vidieckej oblasti stojí za to. Nikdy to nie sú stavby, čo vytvárajú komunitu, ale ľudia. Ak ma ľudia zo Santa Margarity niečo naučili, tak to, že keď sa stratí dym, obrazne aj doslova, je čas, aby sme sa načiahli a začali opäť budovať,“ uviedol Galecki pre portál TMZ a zároveň poďakoval hasičom aj polícii. „Viem, že bojujete dobrý boj, aby ste nás udržali v bezpečí. Upokojilo ma, že sa nikto nezranil,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #dom #nehoda #požiar #Johnny Galecki

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...