Už to neutají! Rihannu načapali s arabským boháčom

Speváčka Rihanna je síce žena, ktorú spájali s mnohými mužmi, dôkazy na to ale chýbali. Tentoraz sa paparazzom zadarilo.

28.06.2017 13:06
Speváčka Rihanna pózuje fotografom. Bola... Foto: ,
Speváčka Rihanna na archívnom zábere.
debata

V Španielsku, kde sa momentálne barbadoská rodáčka nachádza, ju zachytili v bazéne luxusnej pobrežnej vily. A nebola sama, ale v mužskej spoločnosti. Nežnosti, objatia, bozky a dotyky, k tomu popíjanie šampanského a hry v bazéne. To všetko zachytili objektívy reportérov. Hudobná diva vyzerala, že si naozaj užíva a cíti sa s neznámym fešákom príjemne.

Ako sa neskôr britským médiám podarilo zistiť, mužom by mal byť saudskoarabský boháč Hassan Jameel, ktorý vraj náklonnosť k speváčke neskrýval už roky. Zdroje z okolia hviezdy tiež tvrdia, že ide o „vážnu záležitosť“.

„Sú do seba veľmi zamilovaní a trávia spolu veľa času mimo zrakov verejnosti. Rihanna je do neho až po uši,“ cituje nemenovaný zdroj The Sun.

Jameel pritom nie je svetu šoubiznisu celkom neznámy. Minulý rok ho totiž zachytili objektívy v spoločnosti inej známej afroamerickej krásky – reč je o topmodelke Naomi Campbellovej. Boháč ju na hudobnom festivale v Hyde Parku bozkával a nežne objímal v lete minulého roka.

Nie je jasné, prečo ich vzťah nedopadol. Isté však je, že dnes už srdce mladého podnikateľa patrí inej slávnej žene.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Rihanna #partner #paparazzi #boháč

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...