Slávna kuchárka Nigella zaskočila fanúšikov: Kde sú tvoje krivky?

Anglická televízna kuchárka a autorka kníh Nigella Lawson na svojej stránke zverejnila fotografiu z novej šou, ktorú nakrúca v spolupráci s televíziou BBC.

30.06.2017 00:00
debata

A záber na Instagrame, na ktorom má Nigella milión fanúšikov, nezostal bez komentárov. Jej štíhlejšiu postavu okamžite zaznamenali. Zatiaľ, čo jednej skupine sa „nová“ podoba krásnej tmavovlásky pozdáva, druhej nie a v komentároch sa pýtajú: „Kam sa podeli tvoje krivky?“

Day 2 on set with @robinfox78 on camera for new series, At My Table #atmytable

A post shared by Nigella (@nigellalawson) on

57-ročná hviezdna kuchárka, ktorá pred televíznymi kamerami roky predvádzala nielen svoje kuchárske umenie, ale aj sexi krivky, viditeľne schudla. Na zábere je oblečená v čiernych šatách, ktoré jej postavu opticky robia ešte chudšou.

Slávna televízna kuchárka Nigella Lawson na... Foto: SITA/AP, Yui Mok
červené šaty pre bacuľky a ženy s krivkami - Nigella Lawson Slávna televízna kuchárka Nigella Lawson na archívnej snímke.

Pravdou je, že slávna kuchárka, ktorej umenie sme mohli sledovať aj v slovenských televíziách, má za sebou náročné obdobie. Na roky 2013 a 2014 určite nespomína rada, keďže jej život nielenže „pretriasali médiá“, ale musela sa postaviť pred súd. Počas procesu s jej asistentkami, ktoré obvivila zo sprenevery, priznala užívanie kokaínu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Nigella Lawson

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...