Žiaden Assange, Pamela zbalila športovca. Má o 18 rokov menej!

Spájali ju niekoľko mesiacov s Julianom Assangeom, ale ona si napokon vybrala úplne iný typ muža. Pamela Anderson zbalila mladého športovca!

28.06.2017 14:28
Herečka Pamela Anderson na premiére nechýbala. Foto: ,
Herečka Pamela Anderson na archívnom zábere.
debata

Dôkazom sú zábery, na ktorých je niekdajšia hviezda seriálu Pobrežná hliadka zachytená na fotografiách v spoločnosti 31-ročného futbalistu Adila Ramiho. Hráč národného francúzskeho tímu, ktorý je zároveň členom mužstva FC Sevilla, vraj blondínku úplne očaril.

Dvojicu, medzi ktorou je 18-ročný vekový rozdiel, zachytili paparazzovia spoločne už na viacerých verejných miestach. Spolu sa objavili v Monaku, či napríklad vo francúzskom Nice, kde navštívili vychýrenú reštauráciu La Maison.

Hoci nie je jasné, kde sa dvojica zoznámila, viaceré médiá tvrdia, že sa tak stalo v Los Angeles už pred niekoľkými týždňami. A dvojici sa údajne podarilo už stráviť pár víkendov bez dohľadu paparazzov. Takže ich vzťah nie je až taký superčerstvý.

Anderson, ktorá je matkou dvoch dospelých synov, sa údajne posledné dva roky stretávala s Julianom Assangeom a často kvôli nemu mierila na ambasádu Ekvádoru v Londýne, kde je Assange v exile pred vydaním do USA. Pamela však nikdy vzťah oficiálne nepotvrdila a o mužovi, ktorý stojí za aférou WikiLeaks, hovorila len ako o „drahom priateľovi“.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Pamela Anderson #Julian Assange #priateľ #futbalista #Adil Rami

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...