Hrdina filmu Na vine sú hviezdy stvárni Kennedyho

Americký herec a hudobník Ansel Elgort si zahrá v pripravovanej snímke Mayday 109, v ktorej stvárni zosnulého prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho.

30.06.2017 00:00
Herec Ansel Elgort na premiére filmu Baby Driver. Foto: ,
Herec Ansel Elgort na premiére filmu Baby Driver.
debata

Snímka sa zameria na Kennedyho mladosť, keď počas druhej svetovej vojny slúžil ako kapitán na torpédovej lodi amerického námorníctva. Tú napadli Japonci a celý incident viedol k jednej z najväčších záchranných akcií v histórii námorníctva.

Novinka vznikne podľa scenára Samuela Franca a Evana Kilgorea. O produkciu sa postarajú spoločnosti Thunder Road Pictures a Beau Flynn’s FlynnPic­tureCo. Elgort sa spolu s Emily Gerson Saines, Basilom Iwanykom a Beauom Flynnom pod projekt podpíše ako producent. Film ešte nemá režiséra.

Dvadsaťtriročný Ansel Elgort je známy predovšetkým ako Augustus Waters z drámy Na vine sú hviezdy (2014). Okrem toho si zahral v snímkach ako Carrie (2013), Men, Women & Children (2014), Divergencia (2014), Rezistencia (2015) či Séria Divergencia: Experiment (2016). Pod umeleckým pseudonymom Ansolo sa angažuje ako dídžej. Vlani júni vydal pod vlastným menom single Home Alone či Thief.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ansel Elgort #Mayday 109

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...