Jiřího Bartošku prišli do Varov podporiť aj jeho deti! Podobajú sa?

Nielen manželka Jiřího Bartošku, ale aj jeho dcéra Kateřina sa mediálnemu záujmu skôr vyhýba. Festival je však výnimkou.

30.06.2017 16:00
debata

Hoci herec a prezident filmového festivalu v Karlových Varoch sa vo svetlách reflektorov pohybuje často a počas festivalu u našich českých susedov ešte o čosi intenzívnejšie, jeho rodina sa pred objektívy práve nehrnie. Platí to nielen o jeho manželke, ale aj o dcére Kateřine. Syn Janek, naopak, otca na spoločnekých akciách občas sprevádza. Pred objektívmni fotografov je určite viac doma ako jeho sestra.

Kateřina a Janek, deti herca  Jiřího Bartošku,... Foto: Profimedia
Kateřina Bartošková, Janek Bartoška Kateřina a Janek, deti herca Jiřího Bartošku, si festival vo Varoch nenechajú ujsť. Dorazili v predstihu.

Na aktuálny, 52.ročník festivalu v Karlových Varoch, ktorý sa oficiálne začne v piatok večer, však prišli otca podporiť obaja. Počas otváracieho ceremoniálu zrejme nebude po boku obsadzovaného herca chýbať ani jeho manželka Andrea, ktorá ho rok čo rok počas tejto akcie sprevádza.

Prezident festivalu Jiří Bartoška s manželkou... Foto: KVIFF
Jiří Bartoška a Andrea Bartošková Prezident festivalu Jiří Bartoška s manželkou Andreou Bartoškovou.

Piatový večer vo Varoch bude už tradične plný hviezd. A nielen českých. Do dejiska festivalu už dorazili aj hollywoodske hviezdy – Uma Thurman a Casey Affleck. Večerný ceremoniál tak bude mať príchuť Hollywoodu a fanúšikovia sa rozhodne majú na čo tešiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jiří Bartoška #MFF Karlove Vary

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...