Mary J. Blige priznala: Posledné roky manželstva boli peklom

Niektoré rozchody sú rozumné a pokojné. Iné, bohužiaľ nie. Speváčka Mary J. Blige zažila práve odvrátenú stranu rozpadajúceho sa manželstva.

04.07.2017 09:50
Speváčka a herečka Mary J. Blige. Foto: ,
Speváčka a herečka Mary J. Blige.
debata

Štyridsaťšesťročná hviezda, ktorá sa rozviedla s manželom Kendu Isaacsom po dvanástich rokoch manželstva, sa vyznala pre magazín People, že posledné roky jej manželstva boli peklo.

„Neviem, či si to ľudia uvedomovali počas posledných piatich rokov môjho života, ale bolo to peklo,“ vyhlásila Blige. „A bolo to škaredé, bolo to verejné a bolo to poriadne nechutné,“ pokračovala ďalej speváčka. „Udialo sa toľko vecí, o ktorých ľudia nemajú ani tušenia. Bojovala som môj život, bojovala som za manželstvo, za moje morálne princípy, za všetko. Ale aspoň som objavila moju silu. Moja sila, skutočná sila bola objavená,“ komentovala Blige drsný rozchod s expartnerom.

Speváčka podala žiadosť o rozvod vlani v júli, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Hudobníčka vtedy zároveň požiadala, aby od nej Isaacs nedostával alimenty. Súd však napokon rozhodol inak. Rodáčka z New Yorku bude Isaacsovi platiť 30-tisíc dolárov mesačne a tiež musí zaplatiť alimenty aj spätne, za obdobie od septembra minulého roku do súčasnosti. Okrem toho tiež musí uhradiť poplatok 235-tisíc dolárov (približne 209-tisíc eur) za služby Isaacsovho právnika.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #BOJ #Mary J. Blige #maželstvo

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....