Pre rozvod som si myslela, že som nikto, tvrdí Mary J. Blige

Americká speváčka Mary J. Blige si pre rozvod s manželom a bývalým manažérom Kenduom Isaacsom myslela, že je nikto.

06.07.2017 00:00
Speváčka a herečka Mary J. Blige. Foto: ,
Speváčka a herečka Mary J. Blige.
debata

Vyjadrila sa tak počas festivalu Essence v New Orleans, kde diskutovala o svojom zničenom manželstve. „Pred svetom s vami niekto manipuluje a mentálne na vás útočí. Snažíte sa ochrániť. Snažíte sa držať pokope, keďže ste boli psychicky napadnutý, idete domov a snažíte sa s tým vyrovnať. Začala som si o sebe myslieť, že som nula,“ priznala 46-ročná interpretka. „Byť Mary J. Blige, celebritou, je druhoradé. Som v prvom rade človek. Trpím tak, ako ostatní,“ dodala.

Speváčka podala žiadosť o rozvod vlani v júli, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Hudobníčka vtedy zároveň požiadala, aby od nej Isaacs nedostával alimenty. Ten však naopak chcel, aby mu mesačne platila 129 319 dolárov (v prepočte 113 747 eur).

Súd Blige na začiatku júna nariadil platiť alimenty vo výške 30-tisíc dolárov mesačne (v prepočte vyše 26-tisíc eur), ktoré majú byť dočasnými príspevkami, ktoré majú Isaacsovi pomôcť žiť na rovnakej úrovni, ako keď žil s interpretkou. „Ako je možné, že niekto môže podvádzať, zničiť každému život a ešte za to dostane zaplatené,“ vyjadrila sa speváčka počas vystúpenia na festivale.

Blige a Isaacs sa zosobášili v roku 2003. Z manželstva nemajú žiadnych spoločných potomkov. Interpretka svojmu partnerovi pomáhala vychovávať jeho tri deti z predošlého vzťahu.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #manžel #Mary J. Blige #nikto

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...