Šľachtická svadba v Nemecku! Ruská nevesta ako z rozprávky

Hannoverský princ Ernst August si zobral za manželku ruskú dizajnérku Ekaterinu Malyshevu.

08.07.2017 17:20
debata (1)

Manželmi sú už od štvrtka, ale cirkevný sobáš sa konal až v sobotu. Hannoverský princ Ernst August (33) si zobral za manželku ruskú dizajnérku Ekaterinu Malyshevu (30), s ktorou tvorí pár šesť rokov. Na svadbu do nemeckého mesta bolo pozvaných množstvo hostí, tisíce ľudí sa prizerali pred jedným z kostolov v Hannoveri.

Hannoverský princ  Ernst August a návrhárka... Foto: SITA/AP, Jens Meyer
Ernst August Hannoverský princ Ernst August a návrhárka Ekaterina Malysheva mali v sobotu cirkevný sobáš.

Nevesta sa vydávala v šatách dizajnérky Sandry Mansour. Tá navrhla pompéznu róbu s prepracovanou výšivkou a množstvom kryštálikov či perál, navyše ich zdobila dlhá vlečka.

Ekaterina sa narodila v Rusku, ale veľmi skoro sa s rodičmi presťahovala do Českej republiky, kde prežila detstvo aj dospievanie. Ako 19-ročná sa pekná blondínka presťahovala do Veľkej Británie, kde začala študovať návrhárstvo, neskôr založila módnu značku EKAT. Fanúšičkami značky sú hviezdy ako Sienna Miller, Poppy Delevingne či Rita Ora.

Hannoverský princ  Ernst August a návrhárka... Foto: SITA/AP, Jens Meyer
Ernst August Hannoverský princ Ernst August a návrhárka Ekaterina Malysheva mali v sobotu cirkevný sobáš.

Medzi svadobčanmi sa podľa nemeckého magazínu Gala ukázali aj celebrity – spomínaná modelka Poppy Delevingne či jej staršia kolegyňa, Kate Moss.

Ženích, princ Ernst August, je synom princa Ernsta Augusta, ktorý je manželom monackej princeznej Caroline. Je synom z princovho prvého manželstva. Na svadbe sa však otec ženícha nezúčastnil, pretože, ako uvádzajú nemecké médiá, so zväzkom nesúhlasil. Na svadbe sa nazúčastnila ani monacká princezná Caroline, ktorá s manželom nežije od roku 2009.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Ernst August

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...