To je dovolenková partička! Krásna Irina sa slní s hviezdami

Ruská modelka Irina Shayk je aj vďaka partnerstvu s hercom Bradleym Cooperom často v spoločnosti hollywoodskych hviezd. Ale na dovolenku s nimi vyrazila prvýkrát.

11.07.2017 00:00
debata

Part of the funnest group ever ! Bye Tahiti !

Príspevok, ktorý zdieľa Diane von Furstenberg's diary (@therealdvf),

Potvrdzujú to zábery z Instagramu dizajnérky Diane von Furstenbergovej, ktorá zverejnila dve momentky z uplynulých dní. Zachytáva na nich hviezdnu zostavu, ktorá spoločne dovolenkovala na Havaji.

Tridsaťdvaročná topmodelka, ktorá tento rok v marci porodila Cooperovi dcérku, sa so svojím partnerom usmieva do slnka pred objektívom. Okrem dvojice si spoločne s nimi užili exotickú dovolenku aj herečka Allison Williams s manželom či moderátor Anderson Cooper a jeho životný partner Benjamin Maisani. Celá skupina si údajne spoločne užila pár dní vo vile, ktorú si prenajíma americká dizajnérka s belgickým pôvodom.

Ruskú rodáčku a jej hereckého partnera nevídať často spolu a u mnohých médií je to základ k tomu, aby vytvárali dohady o ich rozchode. Najčerstvejšie zábery z uplynulého víkendu sú však jasným dôkazom, že rodičia štvormesačnej Ley sú stále zamilovaní a spolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #irina Shayk #Instagram #Havaj #Bradley Cooper

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...