Podviedol manželku pred celým svetom, dostala hotové fotky do mobilu

Preslávil sa ako príťažlivý delikvent. A hoci to znie bizarne, z Jeremyho Meeksa urobila policajná fotografia skutočnú hviezdu módnej brandže.

11.07.2017 08:30
Jeremy Meeks Foto: ,
Model a bývalý väzeň Jeremy Meeks pred módnou prehliadkou Philipp Plein.
debata

Americký model, ktorého následne začali obsadzovať viaceré firmy do svojich kampaní a pozývať na prehliadky, sa za uplynulé mesiace stretol s hviezdami ako Nicki Minaj a predvádzal na šou Philippa Pleina. A ešte čosi. Stihol mať románik s britskou boháčkou – dedičkou módneho impéria Topshop Chloe Greenovou.

Na tom by možno nebolo nič zvláštne, keby… keby Meeks nebol stále ženatý a jeho právoplatná polovička nežila v domnení, že ich vzťah je bez problémov. Práve romanca s Greenovou však rozbila všetky ilúzie. Pár sa bude rozvádzať.

„Dozvedela som sa o tom hneď ráno. Niekto mi poslal tie fotografie do mobilu,“ prezradila Melissa Meeks pre Daily Mail. „Dostala som fotografiu, na ktorej môj manžel bozkáva tú ženu. Zostala som v šoku, mala som pocit, že odpadnem. Bolo to, akoby niekto odpálil bombu a rozbil mi celý môj svet,“ opísala svoje pocity manželka „zlého chlapca“ Meeksa.

Podľa jej vlastných slov nikdy nepočula o žiadnej Chloe Greenovej a bola presvedčená, že jej manžel je pracovne odcestovaný. Faktom však je, že on si v tom čase užíval na jachte pri tureckom pobreží s mladou boháčkou.

Manželia sa údajne snažili celú vec prediskutovať a rozhodli sa pre rozvod. „Povedala som mu, že naše manželstvo už nie je možné zachrániť. Súhlasil. Budeme sa rozvádzať,“ komentovala zronená manželka, ktorá na svoju polovičku čakala aj v čase, keď si Meeks odpykával dvojročný trest.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #nevera #manželka #Jeremy Meeks #manekýn

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...