Takto šťastne nevyzeral už dlho! Affleck s novou láskou v uliciach

Herec Ben Affleck prestal zatĺkať a s novou partnerkou sa objavil v uliciach Los Angeles. Na paparazzov sa dokonca spokojne usmieval.

11.07.2017 12:15
debata
Herec a režisér Ben Affleck a jeho nová... Foto: Profimedia
Herec a režisér Ben Affleck a jeho nová priateľka Lindsay Shookus. Herec a režisér Ben Affleck a jeho nová priateľka Lindsay Shookus.

Štyridsaťštyriročný herec a režisér vyrazil na pizzu so svojou novou partnerkou – televíznou producentkou Lindsay Shookusovou. Keď obaja zočili objektívy, len sa šťastne usmievali a mierili k automobilu.

O sedem rokov mladšia Shookus je novou partnerkou známeho hollywoodskeho hrdinu, pričom ich vzťah sa potvrdil len pred pár dňami. Objavili sa však aj tvrdenia, že Affleck sa s blondínkou stretával už pred pár rokmi. Obaja vtedy boli v manželskom zväzku a tak sa stretávali tajne ako kamaráti so sexuálnymi benefitmi, píše viacero amerických médií. Samozrejme, takú informáciu ani jeden z dvojice nepotvrdil.

Affleck sa stále rozvádza s herečkou Jennifer Garnerovou, s ktorou má tri ratolesti. Shookus bola vydatá za Kevina Millera. Ich manželstvo sa už skončilo, dvojica má spolu jedno dieťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Ben Affleck #šťastie #Lindsay Shookus

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...