Hrdinka Špiny strávi leto v Španielsku, nebude chýbať ani Jakab

Slovenská herečka Anna Rakovská si plánuje užiť prvé leto po skončení VŠMU cestovaním po Španielsku. Spoločnosť jej pritom bude robiť jej priateľ, herec Robo Jakab.

13.07.2017 11:16
debata

#tradičná #do rámečku #ja mam doma #Ota tiez a ziviiho

Príspevok, ktorý zdieľa Ancus Rakovska (@anic.rakovska),

„Konečne si dám prvé prázdniny, keď nebudem robiť nič. Nečaká ma žiadne točenie, zatiaľ mám voľno, tak ideme s Robom do Španielska, na západné pobrežie, Valencia, Alicante… Chceli by sme dať aj Andalúziu, môj životný sen. Chválabohu! Chcem týmto osláviť tých päť rokov štúdia, škrtnúť si ďalšiu položku a privítať nové obdobie predo mnou,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.

Sympatická brunetka je podľa vlastných slov srdcom i dušou oddaná cestám a nevyhýba sa ani adrenalínu. „My sme odmalička turistikovali a bárskde lozili… Pred štyrmi rokmi sme s kamarátmi prestopovali Čiernu Horu… Mám takéto cesty rada. Podľa mňa treba všetko vidieť. Z čoho inak môžete čerpať?,“ opýtala sa Rakovská, ktorá by si v lete chcela splniť ešte jeden dávny sen.

„Chcela by som si skočiť padákom, po tom som vždy veľmi túžila a chcem to zrealizovať práve toto leto, keďže momentálne nič netočím a nemám s nikým žiadnu zmluvu. Predtým ma vždy niečo viazalo, vždy ma brzdila nejaká zvláštna zodpovednosť. Teraz takú nemám a môžem si ísť skočiť s tým, že rodičia nebudú nikomu nič dlžní, ak by sa mi niečo stalo,“ podotkla. „Ja mám celkovo výšky hrozne rada, chodím aj loziť na skaly, ak sa dá. Síce som už dlhšie nebola, no ak by bolo s kým, určite neváham. A ešte by som chcela splaviť raz Soču a ďalšie slovinské rieky,“ poznamenala herečka, ktorá sa po úspešnej dráme Špina (2017) plánuje realizovať na pôde Slovenského národného divadla, kde hosťuje, ako aj v predstaveniach Divadla Andreja Bagara v Nitre.

podme do štiavnice - dobre # spravne rozhodnutia#klinger #celebrate good times a 4jun :)

Príspevok, ktorý zdieľa Ancus Rakovska (@anic.rakovska),

Na filmovom plátne ju budú môcť diváci a diváčky najbližšie vidieť na jar budúceho roka v dráme Tlmočník režiséra Martina Šulíka, kde si zahrala spolu s Petrom Simonischekom a Jiřím Menzlom. „Bol to perfektný zážitok, som za to veľmi rada. Ostatné veci sú ešte vo vzduchu, som len na začiatku cesty, krátko po škole, všetko sa mi rozbieha, no som strašne rada, že sa to deje,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Španielsko #padák #zážitky #Anna Rakovská

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...