Jessica Biel prezradila, ako udržiava manželstvo s Timberlakom

Nie je ľahké udržať funkčné manželstvo v Hollywoode. Herečka Jessica Biel, ktorá je vydatá za speváka a herca Justina Timberlaka, má však recept.

14.07.2017 08:30
Justin Timberlake a Jessica Biel Foto: ,
Manželský pár Justin Timberlake a Jessica Biel na archívnom zábere.
debata

V rozhovore pre magazín Marie Claire, ktorý jej prisúdil augustové vydanie, prezradila sexi hviezda, že dôležité je, aby manželia mali rovnaké hodnoty. „Veríme v lojalitu a čestnosť. Obaja sa radi zabávame. Na veľa veciach sa bavíme spoločne, máme spoločné záujmy. A v biznise sme tiež podobní. Obaja si ceníme vlastnú kariéru a dokážeme byť trošku sebeckí,“ vymenovala Biel.

Podľa hollywoodskej krásky, ktorá kariéru štartovala ako tínedžerka v seriáli V siedmom nebi, je vraj veľmi dôležité nájsť partnera, ktorý zdieľa rovnaké hodnoty ako by. „Ak sa taký nájde je to ako zásah do čierneho,“ komentovala v interview.

Tridsaťtriročná herečka sa zároveň priznala, že pohľad na hereckú kariéru sa u nej predsa len zmenil v rámci jedného životného zlomu. Konkrétne narodenia dieťaťa. „Nie som typ človeka, ktorý by nariekal, že celý jeho život sa zmenil kvôli môjmu dieťaťu. Ale pravda je, že sa zmenil. Je to skrátka tak,“ doplnila Jessica Biel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #manželstvo #recept #Justin Timberlake #Jessica Biel

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....