Láska s pochybami? Lopez vraj najala detektíva na nového milenca

Vyzerajú ako idylický párik, ale vraj nie je všetko ani zďaleka také ideálne, ako sa zdá. O dvojici Jennifer Lopez a Alex Rodriguez to napísal magazín US Weekly.

14.07.2017 09:50
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez. Speváčka a herečka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez.

Jeho redaktori sa odvolávajú na zdroj zo speváčkinho okolia, podľa ktorého si vraj pred časom latino diva najala súkromného detektíva, aby kontroloval jej milenca. Dôvodom mali byť bulvárne špekulácie o tom, že sa Rodriguez tajne začal stretávať so svojou niekdajšou údajnou milenkou Lauren Hunterovou.

„Prišiel jej na to a veľmi sa kvôli tomu pohádali,“ uviedol informátor pre časopis. „Ale prekonali to, snažia sa zapracovať na tom, aby sa medzi nimi prehĺbila dôvera,“ pokračoval zdroj.

Speváčka Jennifer Lopez, ktorá bola v minulosti trikrát vydatá, sa s Rodriguezom stretáva zhruba štyri mesiace. „Je do neho naozaj zamilovaná. Aj preto sa snaží veci mať pod kontrolou a dúfa, že všetko pôjde presne podľa jej predstáv,“ píše US Weekly s odvolaním sa na informátora. Nie je však jasné ani to, či sa Rodriguez naozaj stretával s milenkou, alebo či všetky tieto informácie sú pravdivé.

V oficiálnych vyjadreniach nemá Lopez pre svojho partnera iné ako láskyplné a obdivné slová. „Je to starostlivý, roztomilý človek. Schopný a zodpovedný a presne taký aký by mal muž byť. Momentálne sa cítim naozaj šťastná,“ uviedla Lopez v relácii Extra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nevera #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez #pochybnosť #detektív

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...