Spadli do pavučiny lásky! Hviezdy Spider-Mana údajne tvoria pár

Zdá sa, že práca spojila ďalších hviezdnych kolegov. Herci Zendaya a Tom Holland, ktorí sa objavujú v novinke Spider-Man: Návrat domov, tvoria údajne pár.

14.07.2017 14:51
debata
Herecká dvojica Tom Holland a Zendaya... Foto: SITA/AP, Manu Fernandez
Tom Holland a Zendaya Herecká dvojica Tom Holland a Zendaya predstavili film Spider-Man: Home coming v Barcelone.

Píše o tom magazín People, ktorý sa odvoláva na overené zdroje. „Začali sa vídať počas filmovania Spider-Mana,“ hovorí zdroj. „Boli obzvlášť obozretní a dávali si pozor na to, aby všetko udržali mimo zrakov verejnosti aj okolia. Ale boli spolu napríklad aj na dovolenke a užívali si veci, aké si zvyknú užívať bežné páry,“ pokračuje v materiáli na stránkach magazínu informátor.

Dvojicu údajne okrem náklonnosti spojil aj zmysel pre humor a spoločné záujmy. Dokážu sa vraj veľa rozprávať o veciach, ktoré ich zaujímajú a neobchádzajú ani komplikovanejšie témy – napriek tomu, že sú obaja pomerne mladí.

Zástupcovia oboch hviezd nového filmu o pavúčom mužovi však zatiaľ nič oficiálne nepotvrdili. Ak by Zendaya a Holland pár tvorili, nebolo by to vlastne v pavúčom „univerze“ nič výnimočné. Aj v minulosti sa hlavní hrdinovia z filmových spracovaní slávneho komiksu začali spolu stretávať aj v súkromí. Platí to pre herca Adrewa Garfielda a jeho expriateľku Emmu Stoneovú, ale aj pre Tobeyho Maguiera a Kirsten Dunsteovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pár #dvojica #Spider-Man #Zendaya #Tom Holland

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...