Cyrus: Vždy budem nahé dievča na demolačnej guli, je to nočná mora

Kedysi absolútne nespútaná divoška, ktorej odhaľovania nemali konca kraja, dnes znovu romantická duša a decentná speváčka. Nemení sa Miley Cyrus akosi podozrivo často?

15.07.2017 13:40
Speváčka Miley Cyrus na zábere z mája 2017. Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus na zábere z mája 2017.
debata

Americká hviezda a niekdajšia hrdinka seriálu Hannah Montana sa v najnovšom rozhovore vyznala, že v čase jej neslávne slávneho vystúpenia na cenách MTV Video Music Awards, keď zadkom vrtela okolo speváka Robina Thickeho, zmenili jej život. „Stalo sa z toho niečo, čo sa odo mňa očakávalo. Ale ja som nechcela byť dievča, ktoré príde na fotenie a vytasí prsia a vyplazí jazyk,“ tvrdí dnes Cyrus.

Poznamenala, že po čase sa začala byť sexualizovaná a to aj napriek tomu, že jej promo aktivity a celé turné k albumu Bangerz vyvolávali kontroverziu a kritiku za príliš explicitné prejavy nahoty či vulgárností. Cyrus dnes tvrdí, že na začiatku mala pocit, že hlása svetu dôležitý odkaz: Aj ženy môžu mať tento druh slobody. Ale na konci sa jej už nepáčilo, kam to skĺzlo.

Hoci toto obdobie vraj neľutuje, nad jednou vecou predsa len dnes pochybuje. Je to videoklip k balade Wrecking ball, v ktorom sa pred kamerou objavuje nahá na demolačnej guli. „Mala som myslieť na to, ako dlho ma to bude prenasledovať. Moja nočná mora je, že mi tú pesničku zahrajú na pohrebe,“ uviedla v rozhovore v šou Zacha Fanga.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #nahota #škandál #obdobie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...