Má pozadie ako bežná 40-nička! Ani Hollywoodu sa celulitída nevyhne

Hollywoodske hviezdy sa snažia za každú cenu udržať si mladosť aj štíhlu postavu. Nie vždy to ide. Aj herečka Eva Longoria to dobre vie.

18.07.2017 00:00
debata
Herečka Eva Longoria predviedla takéto pozadie... Foto: Profimedia
Eva Longoria Herečka Eva Longoria predviedla takéto pozadie na pláži v španielskej Marbelle.

Niekdajšiu hviezdu seriálu Zúfalé manželky zvečnili paparazzovia na pláži v španielskej Marbelle a nezabudli si posvietiť na všemožné časti jej tela. Aby ukázali, že Longoria sa vzhľadom približuje k bežným ženám.

Štyridsaťdvaročná rodáčka z Texasu sa v staroružových plavkách objavila na pláži a odhalila svoje plnšie boky, ale aj začínajúcu celulitídu. Niežeby jej figúra vyzerala zle – to ani náhodou. Isté však je jedno – Longoria je skrátka žena z mäsa a kostí. A taká, ktorá sa tiež ľúbi sem-tam napapať.

Herečku a producentku v posledných mesiacoch vídať predovšetkým na rozličných spoločenských udalostiach, alebo charitatívnych banketoch. Čo sa týka televízie, tam sa sústredila viac na produkovanie ako samotné hranie. Dôvodom vraj bolo, že sa tak môže venovať častejšie svojmu manželovi.

Herečka Eva Longoria na filmovom festivale v... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Herečka Eva Longoria na filmovom festivale v Cannes. Herečka Eva Longoria na filmovom festivale v Cannes. V šatách od Pamely Rolland.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #pláž #Telo #celulitída

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...