A dosť! Ed Sheeran hrozil, hrozil a teraz... to konečne urobil

Anglický spevák Ed Sheeran zrušil svoj účet na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

18.07.2017 17:52
Ed Sheeran Foto: ,
Ed Sheeran na archívnom zábere.
debata

Urobil tak po tom, ako sa proti nemu na internete zdvihla vlna kritiky pre jeho účinkovanie v prvej epizóde najnovšej siedmej sezóny seriálu Hra o tróny (2011).

Dvadsaťšesťročný interpret sa už v júni vyjadril, že Twitter prestane používať, no svoje tvrdenie neskôr odvolal. Sheeran v minulosti sociálne siete prestal používať napríklad vlani, keď si dal od nich aj mobilu ročnú pauzu.

Hra o tróny nie je jediný televízny projekt, na ktorom sa rodák z Halifaxu v roku 2017 podieľa. Ako informoval v pondelok magazín Entertainment Weekly, Sheeran prepožičia hlas jednej z postavičiek v 29. sezóne seriálu Simpsonovci (1989).

Interpret narozpráva chlapca menom Brendan v epizóde Haw-Haw Land, ktorá bude muzikálovou paródiou filmu La La Land (2016), a bude hlavným objektom záujmu Lisy. To sa však nebude pozdávať jej bývalému priateľovi Nelsonovi, a tak vznikne milostný trojuholník, v ktorom budú chlapci dievčinu ohurovať svojím spevom. Sheeran svoju časť nahral cez telefón, informoval producent Al Jean.

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #Ed Sheeran #zrušenie #konto

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...