Affleckova nová milenka sa slávy nebojí. Užíva si to, tvrdí kolega

Stať sa novou priateľkou známeho herca nemusí byť vždy príjemné. Ale Lindsay Shookus, partnerka herca Bena Afflecka si to vraj užíva.

19.07.2017 13:40
Herec a režisér Ben Affleck a jeho nová... Foto:
Herec a režisér Ben Affleck a jeho nová priateľka Lindsay Shookus.
debata

Producentka šou Saturday Night Live sa údajne zmierila s pozornosťou paparazzov a médií a zvykla si na ne. „Doslova si to užíva,“ tvrdí pre Washington Post nemenovaný kolega z brandže. „Nikdy síce nechcela byť pred kamerami, ale toľko pozornosti, ktorú teraz zažíva, je jej príjemné,“ pokračoval zdroj.

Blondínka, ktorá bola vydatá za kolegu Kevina Millera, sa vraj so slávou svojho milenca najprv nevedela zmieriť. Aj preto sa vraj ich románik dlho odohrával v tajnosti. Niektoré médiá v USA tvrdia, že sa dvojica sa stretla už dva roky pred oficiálnym odlúčením Afflecka a jeho manželky Jennifer Garnerovej. Vtedy aj vzhľadom na situáciu sa však skrývali a snažili sa celú romancu udržať v čo najväčšej diskrétnosti.

Dnes je Shookus rozvedenou ženou a hollywoodsky herec sa definitívne odpútal od známej manželky. Ich spoločnému verejnému ukazovaniu sa teda nič nestojí v ceste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Ben Affleck #verejnosť #záujem #Lindsay Shookus

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...