Nová láska? Naomi Watts vraj zbalila kolegu zo seriálu

Herečku Naomi Wattsovú dlho nebolo vidieť v mužskej spoločnosti. Ak nerátame jej dvoch synov, ktorých má s expartnerom Lievom Schreiberom.

20.07.2017 08:50
naomi Watts Foto: ,
Naomi Watts na premiére novinky z dielne Netflix - "Gypsy" .
debata

Zmeniť sa to malo až pri práci na projekte Gypsy, kde sa známa blondínka ocitla pred kamerou s kolegom Billym Crudupom. Dvojica sa vraj stihla zblížiť a začala spolu randiť. Dosvedčiť to majú paparazzovské momentky, ktoré vznikli vo štvrti Tribeca v New Yorku. Dvojica sa na nich prechádza ruka v ruke a živo diskutuje.

„Obedovali sme, keď prešli okolo nás. Držali sa za ruky a boli veľmi uvoľnení. Vyzerali šťastne, neustále sa smiali a dali si spolu obed aj oni. Potom odišli držiac sa za ruky,“ cituje svedka z newyorských ulíc stránka Page Six.

Štyridsaťosemročná herečka a jej o rok starší kolega a údajný nový partner spoločne nakrúcajú dramatický seriál Gypsy. Podľa viacerých zdrojov sa s Wattsovou priatelí už dlhší čas. Pred časom sa vyjadril, že by rád našiel ženu, s ktorou by chcel prežiť zvyšok života. Má za sebou vzťahy s herečkami Mary-Louise Parkerovou a Claire Danesovou. S prvou menovanou má aj trinásťročného syna Williama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Naomi Watts #Billy Crudup

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...