Všetci vám radia, aby ste nerandili s hercom, hovorí Ruth Negga

Herečka Ruth Negga minulý rok zaujala prácou na filme Loving, za ktorú získala aj nomináciu na Oscara. Fanúšikovia komiksov ju zase poznajú z televíznej seriálovej adaptácie klasiky Preacher.

22.07.2017 08:00
Ruth Negga Foto: ,
Herečka Ruth Negga na archívnom zábere.
debata

Tridsaťpäťročná herečka práve na spomenutom projekte robí so svojím skutočným životným partnerom – hercom Dominicom Cooperom. Pre magazín The Edit uviedla, že bez neho by sa cítila na pľaci neuveriteľne osamelá.

„Vždy vám opakujú, aby ste si nezačínali s hercom. Ale keby ste boli s bežným človekom a jeden z vás musí neustále niekam odchádzať, ako by to fungovalo,“ opýtala sa rečnícky Negga v rozhovore.

Kráska s etiópskymi koreňmi oslávila už 35. narodeniny a momentálne vraj už pomýšľa na prírastok. Sama však zvažuje najmä to, či deti vôbec mať bude. Brzdí ju totiž náročné povolanie, hoci cíti, že funguje v šťastnom partnerskom zväzku. S Cooperom predstavili na podujatí Comic-Con novú sériu projektu Preacher. Po práci na ňom by vraj túžila hviezda na čas vypustiť pracovné povinnosti a užiť si trochu oddychu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #dieťa #priateľ #Ruth Negga #Dominic Cooper

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...