Jennerovej ex Tyga tvrdí, záujem verejnosti je pre ňu všetko

Už viac ako sedem mesiacov netvoria pár a tak sa raper Tyga rozhovoril o svojom niekdajšom vzťahu s najmladšou členkou Kardashianovsko-Jennerovského klanu.

22.07.2017 13:00
debata (1)
Na reklamný festival do Cannes zavítala aj... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Kylie Jenner a jej priateľ Tyga Na reklamný festival do Cannes zavítala aj Kylie Jenner a jej priateľ Tyga.

Tyga tvoril pár s Kylie Jennerovou niekoľko rokov, dvojica sa však napokon rozišla. V rannom vysielaní rádiostanice Power 105.1 prezradil 27-ročný raper, že rozchod nevníma ako stratu.

„Začali sme spolu ako priatelia a potom sa z toho stal vzťah. Keď urobíte rozhodnutie nezostať s niekým vo vzťahu, skrátka ho urobíte. Vaše cesty sa rozdelia,“ uviedol v rádiovej talk-šou. „Cítim k nej porozumenie a lásku, ale už ju nemilujem,“ pokračoval Tyga.

Hudobný interpret tiež uviedol, že ak ste s niekým rok, tak je všetko čarovné, no potom si odrazu začnete uvedomovať aj negatívne stránky. „Myslím si, že základný problém bolo priveľa ľudí, priveľa vplyvov z vonku. Je mladšia ako ja a musí sa vyrovnať so záujmom verejnosti. Som starší a dokážem sa s takým niečím vyrovnať. Ale v jej prípade, v tom, ako vyrastala, bol vnímanie verejnosti a jej imidž na prvom mieste. Znamenali pre ňu všetko,“ naznačil Tyga dôvod problémov, ktoré nastali vo vzťahu s mladučkou Kylie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #verejnosť #ex-partner #záujem #Kylie Jenner #Tyga

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...