Zlé správanie nie! Justin Bieber dostal zákaz vystupovať v Číne

Kanadský spevák Justin Bieber dostal v Číne zákaz vystupovať. Informoval o tom pekinský úrad kultúry, ktorý rozhodnutie zdôvodnil interpretovým "zlým správaním sa".

21.07.2017 17:58
Justin Bieber, Grammy, Foto: ,
Justin Bieber na archívnom zábere.
debata

Podľa inštitúcie nie je vhodné, aby mohli v krajine vystupovať umelci, ktorí sa zle správajú. Na konkrétne prípady však nepoukázali.

„Justin Bieber je nadaný spevák, ale je to tiež kontroverzný mladý zahraničný spevák. Dúfame, že ako bude Justin Bieber dospievať, bude pokračovať v zdokonaľovaní jeho slov a činov, a naozaj sa stane umelcom, ktorého miluje verejnosť,“ uviedol úrad v stanovisku.

To bolo reakciou na otázku jedného z používateľov úradnej webstránky, ktorý sa spýtal, prečo 23-ročný rodák z Londonu v Ontáriu nemá v rámci svojho ázijského turné nahlásené vystúpenia na čínskej pevnine.

Bieber nie je jedinou hviezdou zo Západu, ktorá dostala v krajine zákaz vystupovania. S podobným obmedzením sa svojho času stretli napríklad aj kapely Oasis či Maroon 5. Kanadský interpret sa na ázijskú časť svojho Purpose World Tour vydá v septembri a v rámci neho bude koncertovať v Japonsku, Hongkongu, Singapure, Indonézii či na Filipínach.

debata chyba
Viac na túto tému: #Čína #Justin Bieber #zákaz #správanie #vystúpenie

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...