Mám obrovský apetít, ale od sexu nie som závislý, tvrdí Kardashianovej ex

Je otcom troch detí, ale momentálne aj najslávnejším americkým plejbojom. Scottovi Disickovi sa však nepáči, keď ho označujú za muža závislého od sexu.

25.07.2017 00:00
Scott Disick na archívnom zábere Foto: ,
Scott Disick na archívnom zábere.
debata

Bývalý manžel Kourtney Kardashianovej, ktorého svet spoznal najmä vďaka účinkovaniu v šou Keeping up with Kardashians, sa v rozhovore pre E!News vyznal, že len skrátka má rad sex.

„Myslím si, že je trochu drzé, ak ma niekto označujú za sex-závisláka. Mám rád sex, ale nie so od neho závislý. Raz som to žartom povedal na jednej módnej prehliadke a teraz za to pykám. Ale naozaj to nie je ten prípad, že by som bol závislý,“ vyhlásil 34-ročný Disick.

Scott Disick na archívnom zábere so svojou... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Scott Disick na archívnom zábere so svojou švagrinou Kendall Jennerovou. Scott Disick na archívnom zábere so svojou švagrinou Kendall Jennerovou.

Zároveň však priznal, že jeho apetít v posteľových aktivitách je priam „gargantuovský“. Dôkazom môže byť, že paparazzovia veľmi často zachytávajú Dissicka v spoločnosti nových a nových žien.

Rozruch pred pár mesiacmi vyvolalo, keď ho prichytili v Cannes s herečkou Bellou Thorneovou. Ako však uviedla ona sama, nikdy medzi ňou a Disickom neprebehlo nič sexuálne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #závislosť #popularita #Scott Disick

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...