Štyridsiatnička Diane Kruger: Viac som sa bála, keď som oslávila tridsiatku

Slávna herečka o budúcnosť strach nemá. Vo filmovom biznise podľa nej nastávajú pre ženy dobré časy.

26.07.2017 00:00
Nemecká herečka Diane Kruger. Foto: ,
Nemecká herečka Diane Kruger.
debata

Krásna Nemka Diane Kruger nedávno oslávila 41. narodeniny. Ako priznala v rozhovore pre rakúsky magazín Weekend, teší sa na všetko, čo má pred sebou. A žije bez obáv o budúcnosť.

„Pravdu povediac, štyridsiatku beriem len ako číslo. Viac starostí som si s vekom robila, keď som oslavovala tridsiatku. Vtedy som si hovorila, že už som naozaj dospelá, ale o živote toho veĺa neviem. Dnes si myslím, že to najlepšie ma zatiaĺ ešte len čaká. Nestrachujem sa o prácu. Pozrite sa napríklad na Nicole Kidman, v päťdesiatke má viac ponúk než kedykoľvek predtým. A vlasttne, keď sa mi ponuky na prácu nebudú hrnúť, nebudem to brať ako tragédiu,“ opísala držiteľka ceny z Cannes v kategórii najlepšia herečka v hlavnej úlohe za nemecký film Aus dem Nichts.

Ako vidí slávna Nemka postavenie žien vo filmovom biznise? „Netflix a Amazon Studios ponúkajú skvelé príležitosti pre ženy, nastáva pre nás skvelý čas. Neviem predpovedať budúcnosť, ale momentálne vidím v seriáloch veľa skvelých ženských postáv, viac než kedykoľvek predtým. Aj za kamerou je vidieť čoraz viac žien, považujem to za správnu cestu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #cena #Diane Kruger

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...