Zbalila mladého tanečníka aj Celine Dion? Toto o nej povedal!

Nebola by prvá. O romániku s tanečníkom sa už niekoľko mesiacov píše v prípade speváčky Mariah Careyovej. Žeby Celine Dion kráčala v jej šľapajach?

27.07.2017 00:00
Speváčka Celine Dion v kreácii Atelier Versace. Foto: ,
Speváčka Celine Dion v kreácii Atelier Versace.
debata

Už mnohokrát zachytili objektívy paparazzov kanadskú hudobnú divu v sprievode jej tanečníka Pepe Munoza. Dvojica často brázdi spolu Paríž a Munoz sprevádza Dionovú aj v iných metropolách – napríklad, keď si chce zájsť do múzea, alebo na nákupy. Videli ich napríklad aj na módnej prehliadke Giambattistu Valliho.

Podľa zdroja zo speváčkinho okolia je však vzťah 49-ročnej hudobnej divy a jej mladého tanečníka čisto platonický. Dvojica sa pozná cez spoločných priateľov ešte z Las Vegas, kde Kanaďanka účinkovala v rámci vlastnej koncertnej šou. Momentálne ju Munoz sprevádza aj profesionálne ako tanečník na letnom turné po Európe.

V rozhovore pre Vogue.com sa Munoz vyjadril, že Celine je výnimočná žena, ktorá je veľmi vrúcna a priateľská. „Nechá vás pocítiť, že ste vítaný, akoby ste patrili k rodine, ukáže vám, že ste súčasť skupiny,“ uviedol na jej adresu. Doplnil tiež, že Dion je žena, ktorá sa nebojí žiadnych limitov a naplno sa angažuje vo všetkom, čo robí. „Či už je to jej štýl, tanec, vystúpenie,“ komentoval tanečník.

Dionovej manžel a dlhoročná láska René Angelil, s ktorým má troch synov, podľahol rakovine minulý rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #priateľstvo #tanečník #Celine Dion románik

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...