Taká zamilovaná a krásna! Aniston a jej jemné dotyky s manželom

Slávnej herečke manželstvo prospieva čoraz viac. S Justinom Therouxom si povedali "áno" pred dvoma rokmi, ale na verejnosti pôsobia stále ako mladomanželia.

28.07.2017 00:00
debata

Úsmevy rozdávajú na všetky strany a pohoda z herečky priam srší. Zdá sa, že po boku sympatického štyridsaitnika láskou skúšaná Aniston konečne našla toho, koho hľadala. Muža pre život.

Jennifer Aniston a  Justin Theroux prišli na... Foto: Profimedia
Jennifer Aniston a Justin Theroux Jennifer Aniston a Justin Theroux prišli na ceremoniál odkrývania hviezdy na Hollywoodskom chodníku slávy pre Jasona Batemana.

48-ročná herečka prišla podporiť svojho kamaráta a zároveň kolegu Jasona Batemana, ktorý sa dočkal hviezdy na Hollywoodskom chodníku slávy. Aniston v sebe bnezaprela veselú kopu, keď si počas slávnostného príhovoru zaspomínala na jeho kariéru, ktorú Bateman začínal už ako dieťa. Herečka si dokonca prichystala aj niekoľko jeho záberov z detských a tínedžerkých čias, čím prítomných rozosmiala. Aniston našla v Batemanovi aj skvelého hereckého kolegu, s ktorým si zahrala napríklad v komédiách Šéfovia na zabitie (2011) a Šéfovia na zabitie 2 (2014).

Jennifer Aniston prišla na ceremoniál... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jennifer Aniston Jennifer Aniston prišla na ceremoniál odkrývania hviezdy na Hollywoodskom chodníku slávy pre Jasona Batemana.

Aniston prišla na slávnosť v čiernych maxi šatách s výraznou potlačou. Plavé vlasy jej voľne padali na plecia a ako zvyčajne, aj teraz vyzerala na jednotku. Nielen počas pózovania s hereckým kolegom, ale aj keď sedela v hľadisku po boku manžela priťahovala pohľady. Zamilovaná hviezda sa jemne dotýkala manžela, on jej dotyky opätoval. Ona aj Theroux si ceremoniál užili vo veľmi dobrej a zamilovanej nálade.

Zľava: Will Arnett, Jason Bateman a Jennifer...
Zľava: Will Arnett, Jason Bateman a Jennifer...
+4 Jennifer Aniston prišla na ceremoniál...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #Jennifer Aniston #Justin Theroux

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...