Natalie Imbruglia a jej láska po taliansky!Pozrite sa na jej fešáka

Slávna štyridsiatnička dovolenkuje v Taliansku s novým partnerom, fotografom Mattom Fieldom.

29.07.2017 12:00
debata

Speváčka, ktorú preslávil najmä hit „Torn“ z roku 1997, má svoju tvár opäť o čosi žiarivejšiu. Láska je dôvodom, prečo je slávna Austrálčanka ešte o čosi krajšia. Hviezda pódií potvrdila nový vzťah.

Jej partnerom je fotograf Matt Field, s ktorým ju britské médiá odfotografovali už v marci tohto roka v Londýne. No až doteraz nebolo jasné, či išlo len o kamaráta alebo nového muža v jej živote. Teraz to už jasné je.

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on

Sama Imbruglia „zavesila“ na Instagram ich spoločnú dovolenkovú fotografiu, na ktorej obaja hľadia s úsmevom do objektívu. Párik spolu cestuje po Taliansku a o fotografie sa speváčka s fanúšikmi. Jej nový partner sa už objavil na viacerých záberoch.

Imbruglia si svoje súkromie chráni, rozpráva o ňom zriedkakedy. V roku 2008 sa rozpadlo jej manželstvo s členom kapely „Silverchair“, Danielom Johnsom. Bezdetná speváčka sa v rozhovore pre magazín Red pred rokom priznala, že jej veľkou túžbou sú deti. „Je to trochu ubíjajúce, pretože moji priatelia už majú zväčša tri deti. Je to ťažké, pretože všetci vieme, že je to naozaj exkluzívny klub – len pre členov,“ povedala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #Natalie Imbruglia

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...